Termékteszt: GPS Tracker kutyák számára

Termékteszt: GPS Tracker kutyák számára

Volt már olyan, hogy el kellett mennie megkeresnie a kutyáját? Ne aggódjon – a tractive GPS Tracker segítségével éjjel-nappal szemmel tarthatja négylábú barátját. Mindössze magára a nyomkövetőre, egy tractive előfizetésre + ingyenes alkalmazásra és internetkapcsolatra van szüksége. De az alkalmazás nem csak azt mondja meg, hol van éppen a kutyája, hanem sok más nagyszerű funkcióval is rendelkezik.

  • Live-Modus: a helyadat 2-3 másodpercenként frissül
  • Pozíciótörténet
  • Virtuális kerítés – Menekülésriasztó, amint kutyája elhagyja a biztonságos területet
  • Tevékenység követése
  • Korlátlan hatótáv
  • Helyszínkövetés világszerte

Mailo az ausztrál juhászkutya és gazdája közelebbről is megvizsgálták nekünk a nyomkövetőt.

Mailo kutyám és én alaposan leteszteltük a GPS Tracker készüléket kuyák számára.

Miután elolvasta a Gyors üzembe helyezési útmutatóban található rövid utasításokat, és letöltötte az alkalmazást okostelefonjára, már kezdheti is. Először csatlakoztassa az alkalmazást az előfizetéséhez és a GPS-követőhöz. Ezután megadhatja kutyája adatait (születési idő, súly, fajta, jellemzők stb.).

A készülék kompakt, így tökéletesen illeszkedik bármilyen szabványos kutyanyakörvre vagy hámra. A készülék egyáltalán nem zavarja közepes termetű kutyánkat. A nyomkövető még akkor is a kutya nyakörvén marad, amikor kutyabarátaival téblábol. Mivel a nyomkövető vízálló, nem kell aggódnom, ha Mailo valaha is elázik az esőben.

Néhány kutyatulajdonosnak ismerős lehet ez a helyzet: Ön nyugodtan sétál az erdőben, és egy pillanatig ráfeledkezik a gyönyörű tájra. Időközben négylábú társa (néha póráz nélkül) rákap egy illatra, és szőrén-szálán eltűnik. Ha a kutya a tractive GPS nyomkövetőt viseli, csak nézze meg mobiltelefonját, és pontosan láthatja, hol van éppen. Így a kutyát gyorsan újra megtalálhatja.

Ezenkívül mobiltelefonon keresztül fény- és jelzőhangot küldhet a nyomkövetőnek. Ez akkor is nagyon hasznos, ha rosszul helyezi el a nyomkövetőt, vagy egy zavaros helyen elveszíti.

A nyomkövető az elején megadott adatokból automatikusan kiszámol egy tevékenységcélt. Néhány használat után nagyszerűen felmérheti, mennyire fitt és aktív kutyája. Természetesen konkrét tevékenységi célt is beállíthat. Ez határozottan motiválja kutyáját és Önt is, hogy aktívan és fitten tartsa magukat. A különösen hosszú (5-7 napos) akkumulátor-élettartamnak köszönhetően hosszabb utakat is nyugodt lelkiismerettel tervezhet.

Ha nagyobb biztonságot szeretne otthonában, az alkalmazáson keresztül virtuális kerítést hozhat létre. Például, ha Mailo a környékbeli kutyabarátjához tart, és átlépi a virtuális kerítést, azonnal üzenetet kapok a mobilomra.

Konklúzió:

A nyomkövető határozottan betartja, amit ígér. Ha fontos a kutya aktivitásának/pihenésének, biztonságának figyelemmel kísérése, valamint a havi előfizetés nem megterhelő Önnek. Ideális kütyü olyan kutyák számára, akik gyakran szabadon kóborolnak, és nagyszerű motiváció azoknak a kutyatulajdonosoknak, akik szeretnék növelni az aktivitási szintet vagy nyomon követni őket.