Termékteszt: Mágneses takaró és kamásli

Termékteszt: Mágneses takaró és kamásli

A mágneses terápia már a lovassportban is kedvelt, nem csak sportlovak, hanem szabadidős lovak esetében is. Számos mágneses termék elérhető a piacon, így pontosan a ló problémás területeire koncentrálva lehet támogatást biztosítani.

Nagykövetünk a Veredus márka MAGNETIK takaróját, istálló kamásliját és csüdvédőjét tesztelte, amelyek neodímium mágnesekkel vannak ellátva.

A MAGNETIK takaró légáteresztő és mikroporózus anyagból készült. Összesen 32 neodímium mágnes van elosztva a hát területen. Ezek mindegyike 2400 gauss teljesítményű. Az istálló kamásli lélegző HCL habból készült, és 28 mágnessel ellátott. A csüdvédő pedig 6 mágnessel van ellátva.

A Veredus Magnetik termékek:

  • Csökkentik a fájdalmat és a duzzanatot
  • Serkentik a vérkeringést
  • Felgyorsítják a mérgek eltávolítását
  • Felgyorsítják a gyógyulási folyamatot
  • Felkészítik az izmokat és az inakat a megterhelésre

Nagykövetünk közelebbről is szemügyre vette a termékeket és 4 sportlován ki is próbálta.

"A termékek tökéletesen illeszkednek és szuper légáteresztőek. Kezdetben körülbelül fél óráig, most már sokkal tovább vannak a lovakon. Nem számít, hogy lovaglás előtt vagy után. Időmtől függően használom a takarót naponta kétszer egy órát. De néha csak heti 2-3x. Nagyon elégedett vagyok, mert azt veszem észre, hogy lovaim nagyon jól érzik magukat. Nagyon jót tesz nekik, igazán el tudnak lazulni. Akár otthon, akár versenyen. A trélerben való használatra is ideálisnak találom, mivel a versenyek előtt fontos, hogy fittek és nyugodtak legyenek. A takaró és a kamásli által lovaim sokkal nyugodtabbak a versenyen, ami természetesen pozitív hatással van teljesítményükre.

Már meglévő sérülés esetében is használtam a termékeket. A csüdvédő rendszeres használata serkenti a vérkeringést és csökkenti a fájdalmat, ami serkenti a természetes gyógyulást. Az én esetemben határozottan megerősíthetem, hogy a termék felgyorsította a gyógyulási folyamatot.

A termékek ár-érték aránya mindenképpen megfelelő.

Lovaim jóléte érdekében a jövőben sem szeretném nélkülözni a termékeket, és határozottan ajánlom azokat."