Impresszum

niceshops GmbH
Saaz 99
8341 Paldau
Ausztria
UID: ATU63964918
Cégjegyzék: FN302888z
Üzletvezető Roland Fink, Mag. Christoph Schreiner, Barbara Unterkofler

Tevékenységi kör: Mindenféle árukereskedelem; részesedés más, azonos vagy hasonló tevékenységi körrel rendelkező cégekben, illetve azok felvásárlása, bérlése és üzletvezetése

E-mail: magyar@equusvitalis.com
Tel.: (+43) 720 303050 5060

Landesgericht fuer ZRS Graz
Kereskedelmi szabályzat: Gewerbeordnung (www.ris.bka.gv.at)
Önkéntes magatartási kódex: www.guetezeichen.at

Bankszámla adatok Magyarország:
Tulajdonos:niceshops GmbH
IBAN:HU17 1200 1008 0147 2511 0010 0004
BIC:UBRTHUHB
Számlaszám:1200 1008 0147 2511 0010 0004
Intézmény:Raiffeisen Bank ZRT.
Bank címe:Akadémia utca 6, 1054 Budapest

Bezirkshauptmannschaft Südoststeiermark
Az üzlet a Wirtschaftskammer Steiermark tagja.
ECG hatóság: Bezirkshauptmannschaft Feldbach
www.equusvitalis.hu üzlete egy információs, és online értékesítéssel foglalkozó oldal.

A(z) www.equusvitalis.hu a niceshops csoport tagja.

Vitarendezés

A fogyasztói ügyekben történő online vitarendezésről szóló uniós rendeletnek megfelelően az online vitarendezési platform linkjét itt találja: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Tájékoztatás a digitális szolgáltatásokról szóló rendeletről

A felhasználók által megadott információkra a következő korlátozások vonatkoznak: Irányelveink tiltják a jogellenes tartalmak terjesztését és harmadik felek jogainak megsértését. Termékeinkről szóló értékelések és vélemények esetében fenntartjuk a jogot, hogy a következő tartalmú bejegyzéseket töröljük vagy ne hagyjuk jóvá: a termékhez nem kapcsolódó vagy teljesen irreleváns információk; trágárság vagy más, nyilvános fórumra nem illő nyelvezet; rágalmazó kijelentések; a weboldal célközönsége számára nem érthető nyelvezet; helytelen árak, reklám, spam vagy más termékekről, ajánlatokról, weboldalakról vagy konkrét versenytársakról szóló vagy azokra való szakszerűtlen hivatkozás; e-mail címek, telefonszámok vagy más személyes adatok vagy elérhetőségek; más értékelésekre vagy véleményekre vonatkozó megalázó megjegyzések; termékeink nem megfelelő használatát ábrázoló képek;

Az értékeléseket és véleményeket a közzététel előtt emberi ellenőrzésnek vetjük alá, és fenntartjuk a jogot arra, hogy algoritmikus döntéshozatalt alkalmazzunk ennek támogatására. A bejelentési és cselekvési mechanizmusaink keretein belül benyújtott panaszokat haladéktalanul feldolgozzuk és válaszolunk rájuk. A panaszok beérkezésekor a kérdéses tartalmat az irányelveink alapján felülvizsgáljuk, és szükség esetén teljes egészében töröljük, amelynek során gyors ügyintézésre törekszünk.

A digitális szolgáltatásokról szóló uniós rendeletnek megfelelően íme az egyedüli kapcsolattartó pontunk e-mail címe: notification@niceshops.com

A(z) www.equusvitalis.hu további jogi megjegyzései és használati feltételei

A(z) www.equusvitalis.hu kizárólag jogszerű célokra használható. Különösen tilos a weboldalt a következő célokra használni:

  • Jogellenes tartalmak terjesztése
  • Harmadik felek jogainak megsértése
  • Vírusok vagy más káros szoftverek terjesztése
  • A weboldal működésének megzavarása

Nem vállalunk felelősséget a weboldal használata által okozott károkért. Ez különösen a weboldal használata vagy a weboldalon kínált tartalmak használata által okozott károkra vonatkozik.

Weboldalunkon az internet más oldalaira mutató hivatkozásokat (hiperlinkeket) talál. Mindezen linkekre érvényes, hogy nincs befolyásunk ezen külső oldalak kialakítására és tartalmaira. Ezért nem vállalunk felelősséget ezen oldalak tartalmáért és kialakításáért. Ez a nyilatkozat az internetes jelenlétünkön megjelenő valamennyi külső hivatkozásra vonatkozik.

Ezen weboldal minden tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A tartalmak bármilyen felhasználása, sokszorosítása vagy más szerzőjogi felhasználása, különösen a szöveg- vagy "datascraping" (adatszerzés) is kifejezetten tilos.

Fenntartjuk a jogot, hogy a felhasználási feltételeket bármikor módosítsuk. A módosított felhasználási feltételeket közzétesszük a weboldalon.

Kiterjesztett gyártói felelősség

Információk a niceshops GmbH franciaországi egyedi azonosítószámáról (UIN):

  • Csomagolások: FR223591_01OTUG
  • Elemek és akkumulátorok: FR041746_06M6YT
  • Elektromos és elektronikus eszközök: FR041737_05JK8X