Rólunk

Az Ön online partnere mindenben, ami a lovakkal kapcsolatos!

Üdvözöljük az Equus Vitalis oldalán! Legyen szó versenyről vagy szabadidős lovaglásról – nálunk minden lovassport-rajongó megtalálja a számára megfelelőt.

Termékpalettánk

Nem számít, hogy fő- vagy kiegészítő takarmányról, felszerelésről, stílusos lovas divatról vagy ápolószerekről van szó – az Equus Vitalis üzletében mindent megtalálható, ami boldoggá teszi a lovat és a lovasokat.

Az Equus Vitalis üzletében a kiváló minőségű takarmányok széles választékát találja. A takarmány és a kiegészítő takarmány még ma is a legerősebb szegmenseink közé tartozik. De üzletünk ennél többet is kínál! A lovak és lovasok ápolószerei mellett természetesen nem hiányozhatnak a tisztítószerek, a rovarriasztók, valamint a lótakarók, kantárok és egyéb felszerelések sem. Különösen büszkék vagyunk lovas divat kínálatunkra, amelyet rendszeresen egészítünk ki az ismert lovas márkák legújabb kollekcióival. Ez azt jelenti, hogy Ön és négylábú barátja mindig hozzáférhet a legmodernebb stílusokhoz és a legújabb innovációkhoz. Kínálatunkat a kutyák és macskák számára készült finom termékek gondosan összeállított választéka teszi teljessé.

A jó tanács drága...

...de nem nálunk.

Magazinunkban izgalmas cikkeket talál a helyes táplálkozás, az ápolás, a lovaglás és sok más témában. Terméktesztjeink során a kínálatunkban elérhető termékeket alaposabban megvizsgáljuk, majd közzétesszük az eredményeket. Merítsen ihletet magazinunkból!

A fenntarthatóság fontos számunkra

A fenntarthatóság témája mára a lovassportokban is előkerült. Ezért kínálatunkban néhány fenntartható anyagokból készült termék is megtalálható. A vegán parafa bőrből készült kantároktól az újrahasznosított PET-palackokból készült lótakarókig.

A termékek kidobása határozottan nem része a mindennapi rutinunknak. Cégünkben sok lelkes lovasnak és ismerősünknek köszönhetően minden olyan termék, ami sajnos már nem alkalmas eladásra, vagy hamarosan lejár, jól használható.

Az online vásárlás élmény...

...ezt szeretnénk lehetővé tenni kedves vásárlóink ​​számára. Ezért nagy jelentőséget tulajdonítunk az egyszerű rendelési folyamatnak, a biztonságos fizetési módoknak és a gyors szállításnak. Mindegy, hogy az áru átvétele előtt vagy után - barátságos kiszolgáló csapatunk szívesen segít, ha kérdése van! Vásárlási élményének még izgalmasabbá tétele érdekében mindig nagyszerű akciókat kínálunk, például kedvezményeket vagy ajándékokat. Nem akar ezekről lemaradni? Akkor a legjobb, ha most feliratkozik hírlevelünkre!

A hírlevélre való feliratkozáshoz

Jó böngészést és jó vásárlást kíván az Equus Vitalis csapata!