uvex "perfexxion II. blue mat" kobak

Biztonság a tökéletességben

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A perfexxion II a sportosság, a klímaszabályozás és a biztonság tökéletes kombinációja. Az uvex termékfejlesztői és tervezői minden tudásukat beleadták ennek a lovaglósisaknak a továbbfejlesztésébe: a biztonság szempontjából fontos újítások egyike a külső héj, amely a fej hátulján hosszabb. Ennek a nyakra való kiterjesztése maximális biztonságot nyújt – a lovas fejének hátsó részén is.

A lófarok kivágása biztosítja a kényelmes illeszkedést. Az új, karcsúbb sisakformának köszönhetően a perfexxion II még elődjénél is könnyebb, ergonómiailag pedig tökéletesen illeszkedik a sportos lovaglás követelményeihez. Ez a kobak olyan könnyű és átfogó védelmet nyújt, mint még soha.

Az új uvex pentagon dynamic ventilation a jövőorientált dizájnt az optimális klímaszabályozással egyesíti. A meglévő kibővítésével és az új méhsejtszerkezettel kombinált további légcsatorna beépítésével a légcsere jelentősen javítható a korábbi rendszerhez képest. A viselési kényelmet a belső tér is támogatja: a soft-touch anyagból készült mosható betétek és a memóriahab, valamint a 3D-IAS méretállítás garantálja, hogy minden fejen mindig optimálisan illeszkedjen. Az új perfexxion II használatával a lovas szinte elfelejti, hogy sisakot visel.

A TECHNOLÓGIÁK

Érezze jól magát [IAS 3D]
Minden fejnek megvan a maga egyedi formája, így ahhoz, hogy egy sisak tökéletesen illeszkedjen, nemcsak szélességében, hanem magasságában is állíthatónak kell lennie. A sisak pillanatok alatt milliméteres pontossággal a fejhez állítható.

Egy gombnyomás [monomatic]
Többfokozatú és anatómiailag kialakított: az uvex Monomatic komfortrögzítő egyetlen kézzel, egy gombnyomással nyitható és zárható. Az állszíj mindig tökéletesen illeszkedik.

Egyszerű és praktikus [FAS]
A Fast-Adapting-System egyszerűen és fokozatmentesen, pontosan saját fejformájához állítható. A sisak minden helyzetben szilárdan a fejen, a pánt pedig optimális helyzetben marad.

A maximális biztonság és kényelem érdekében [hardshell technology]
A sisak külső héjból és az EPS belső héjból áll. Rendkívül hatékony biztonsági kombináció: kívül ütésálló, belül ütéselnyelő és hidegszigetelő.

uvex
Uvex kobak - Mérettáblázat
uvex lovaglókobak beállítása

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: uvex "perfexxion II. blue mat" kobak

1 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik ""perfexxion II. blue mat" kobak" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder