uvex "suxxeed glamour blue-silver" kobak

Kifinomult csillogás Swarovski kristályokkal

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Hasonló termékek:

uvex "suxxeed glamour black" kobak
uvex "suxxeed glamour blue" kobak
BUSSE LASCARI kobak fekete

BUSSE LASCARI kobak fekete

M (52-56) - L (57-61)
Leírás

Az uvex suxxeed glamour díjlovas sisak ugyanolyan elegánsnak tűnik, mint egy cilinder, de ezzel szemben rendkívül biztonságos.

Elegáns kialakítása ellenére a lovaglósisak maximális biztonságot és kényelmet nyújt. A sisak külső héjjal és egy EPS-ből készült belső héjjal rendelkezik. Ez rendkívül hatékony kombinációt eredményez biztonsága érdekében.

Kívülről ütésálló, esés esetén ütéscsillapító és még a hideg ellen is szigetel. Elegáns fejvédelem - edzésekhez és versenyekhez. Az új R-FAS (Ring Fast Adapting System) a beépített acélgyűrűvel még nagyobb stabilitást biztosít.

A TECHNOLÓGIÁK

Érezze jól magát [IAS 3D]
Minden fejnek megvan a maga egyedi formája, így ahhoz, hogy egy sisak tökéletesen illeszkedjen, nemcsak szélességében, hanem magasságában is állíthatónak kell lennie. A sisak pillanatok alatt milliméteres pontossággal a fejhez állítható.

Egy gombnyomás [monomatic]
Többfokozatú és anatómiailag kialakított: az uvex Monomatic komfortrögzítő egyetlen kézzel, egy gombnyomással nyitható és zárható. Az állszíj mindig tökéletesen illeszkedik.

Egyszerű és praktikus [FAS]
A Fast-Adapting-System egyszerűen és fokozatmentesen, pontosan saját fejformájához állítható. A sisak minden helyzetben szilárdan a fejen, a pánt pedig optimális helyzetben marad.

A maximális biztonság és kényelem érdekében [hardshell technology]
A sisak külső héjból és az EPS belső héjból áll. Rendkívül hatékony biztonsági kombináció: kívül ütésálló, belül ütéselnyelő és hidegszigetelő.

Kinek?: Nők
uvex
Uvex kobak - Mérettáblázat
uvex lovaglókobak beállítása

Vásárlói vélemény magyar nyelven: uvex "suxxeed glamour blue-silver" kobak