Allspan German Horse Allspan German Horse Super

A granulátum

KiárusítvaMár nem gyártott

Hasonló termékek:

Allspan German Horse Classic
leovet COLD PACK lókenőcs
Kerbl FlexBag Rugalmas etető 12l

Leírás

Az Allspan German Horse Supert többször szitálják és tisztítják. Ezzel homogén és kiváló minőségű almot hozva létre. A finom szerkezet támogatja a granulátum szívóerejét.

A boxalom egységes jellegéből adódóan az átázott területek célirányosan eltávolíthatók, a lóürülék pedig felülről könnyen eltávolítható.

Alkalmas allergiások számára
A puhafa granulátumot többször átszitálják és megtisztítják. Ezzel homogén és kiváló minőségű almot hozva létre. Az Allspan German Horse Super rendkívül pormentes, ezért ideális a porra érzékeny lovak és allergiások számára, mivel a légutak nem irritálódnak.

Magas nedvszívó képesség
Ezt a szinte pormentes almot maximális nedvszívó képesség jellemzi. A granulátum nagyobb kapilláris felületének köszönhetően az Allspan German Horse Super sokkal nagyobb nedvességfelvevő képességet kínál az istállóban. Az ammónia nagyon jól kötődik, és jelentősen csökken a kellemetlen szagok kialakulása.

Alacsony mennyiségű trágya
A boxalom egységes jellegéből adódóan az átázott területek célirányosan eltávolíthatók, a lóürülék pedig felülről könnyen eltávolítható, ami drasztikusan csökkenti a trágya mennyiségét és az ezzel járó munka mennyiségét. Ezt az almot gumiszőnyeges boxokban való használatra különösen ajánljuk.

Gyors rothadás
Granulált szerkezetének köszönhetően az Allspan German Horse Super sokkal gyorsabban bomlik le, mint például a hagyományos forgács, és komposztálható.

Alom ajánlás:

  • Alapalom: 3-4 bála
    Alapalomként körülbelül 3-4 bála kell egy 12 m²-es szabványos boxba.
  • Alom/hét : 1-2 bála
    Kb. heti 1-2 bála hetente.
  • Alom magasság: 8-12 cm

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Allspan German Horse Super

2 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
2 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.