CXEVALO Lótextília mosószer

Olívaolaj, zsálya és tengeri só alapú

KiárusítvaMár nem gyártott

Hasonló termékek:

EGO7 ''ORION'' lovaglócsizma fekete
Christ C7 Bárányszőr mosószer koncentrátum
uvex Téli sapka

Leírás

A CXEVALO Lótextília mosószer tisztán növényi alapú, és minden típusú lótextíliához és lovaglóruházathoz alkalmas, mint például fáslik, nyeregbetétek, takarók, lovaglónadrágok és versenyblúzok.

5-15 százalékos olívaolaj-tartalmával, valamint zsálya és tengeri só hozzáadásával különösen enyhe és jól tolerálható. A színezék és pálmaolaj mentes, tisztán növényi összetétel csökkenti annak kockázatát, hogy ló érzékenyen reagáljon a textíliákban maradó mosószer-maradványokra.

Ez a termék nem csak különösen enyhe és gyengéd, hanem rendkívül erős is. Megbízhatóan eltávolítja a szennyeződést, az izzadságot és a kellemetlen szagokat, valamint kíméletes a környezethez, az emberekhez és az állatokhoz.

60 ml elegendő egy mosáshoz (4,5 kg-os kapacitáss), közepes vízkeménység és normál szennyezettség esetén.

Nem alkalmas gyapjú és selyem esetén. Tartsa be a textilgyártó ápolási utasításait.

Biztonsági utasítások:
A mosószerekre vonatkozó általános veszélyekre vonatkozó figyelmeztetések érvényesek: Közvetlen és hígítatlan érintkezés bőr- és szemirritációt okozhat. Gyermekek elől elzárva tartandó. Használat után alaposan mosson kezet. Ha szembe kerül, óvatosan öblítse ki vízzel néhány percig. Ha orvosi tanácsra van szükség, legyen kéznél a termék csomagolása és címkéje.

Ápolószerek tulajdonságai: fehérítőszer mentes, vegán, mikroműanyag mentes, parabénmentes, parfümmentes, ásványolaj alapú tenzid menetes

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: CXEVALO Lótextília mosószer

2 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
3 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

3 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.