Starhorse Indiai útifű mag

Támogatja az egészséges emésztési funkciókat

9.060 Ft

(9.060 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 1.000 g

Jelenleg nem elérhető Jelenleg sajnos nincs információnk arról, hogy ez a termék mikor lesz újra elérhető. Kérjük, kattintson az “Értesítés, amikor elérhető” gombra, így azonnal informálni fogjuk, amint a termék újra rendelhető lesz.

Tulajdonságok és előnyök

  • Támogatja a beleket
  • Erősen duzzadó héjak
  • Magas nyálkatartalom

Cikkszám: STH-005611, Tartalom: 1.000 g, EAN: 9120098600782

Leírás

A lovak evés közben folyamatosan homokot és a földet is bejuttanak. Ezek kis mennyiségben, további problémák nélkül ürülnek ki. Nagyobb mennyiség azonban nagyon megterhelik a beleket, ami hasmenéshez, székrekedéshez és akár súlyos kólikához is vezethet.

A Indiai útifű mag erősen duzzadó héja különösen magas nyálkatartalmú, amely felszívja a homokot, talajt, méreganyagokat és baktériumokat a belekben, majd lócitromba kötve biztonságosan eltávolítja azokat. A Indiai balhafű támogatja a bélrendszer egészséges működését.

MINŐSÉGI MEGJEGYZÉS:
Az Indiai balhafű minősége nagymértékben függ az adott termesztési területtől. Indiában vannak a legjobb termesztési feltételek a világon. A Starhorse® Indiai balhafű 100%-ban indiai termesztési területekről származik, így a legmagasabb minőséget biztosítja.

ANTI-DOPING-GARANCIA:
Mivel a gyártó termékeit évek óta használják csúcskategóriás lovassportokban, ezért kiemelten fontos számukra, hogy vásárlóiknak 100%-ban doppingmentes termékminőséget garantáljanak.

Etetési ajánlás:
Nem tanácsos folyamatosan adni, mert különben elveszíti a hatását.

TIPP:
A Starhorse® Indiai útifű mag táplálkozási támogatóként is használható hasmenés esetén, mivel a pelyva erős duzzadási viselkedése miatt sok folyadékot képes felszívni.

AMIT MÉG TUDNI KELL:
A lótulajdonosnak általában nem könnyű eldöntenie, hogy lova bélrendszere nem terhelt-e túl sok homokkal és talajjal. Dr. Faulstich, a Brandenburgi lóklinika állatorvosa egy egyszerű, de nagyon hatékony öntesztet javasol.
Gyűjtsön össze 6 db friss lócitromot, majd keverje fel/rázza fel fél liter vízben, amíg az teljesen fel nem oldódik a vízben. Ezután várjon egy pillanatot, amíg a homok lesüllyed az aljára. Óvatosan öntse le a vizet. A teszt eredménye semmilyen esetben sem mutathat többet, mint egy normál evőkanálnyi homok mennyisége.

Takarmány: Kiegészítő takarmány lovaknak
Összetétel
  • 100% útifű maghéj (őrölt)
Összetevők
Összetevők
nyersrost3,1 %
Starhorse

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Starhorse Indiai útifű mag

1 vásárlói vélemény más nyelven

3,0 az 5 csillagból
5 csillag
0 (0%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
1 (100%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "Indiai útifű mag" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: