uvex "suxxeed glamour blue" kobak

Kifinomult csillogás Swarovski kristályokkal

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Az uvex suxxeed glamour díjlovas sisak ugyanolyan elegánsnak tűnik, mint egy cilinder, de ezzel szemben rendkívül biztonságos.

Elegáns kialakítása ellenére a lovaglósisak maximális biztonságot és kényelmet nyújt. A sisak külső héjjal és egy EPS-ből készült belső héjjal rendelkezik. Ez rendkívül hatékony kombinációt eredményez biztonsága érdekében.

Kívülről ütésálló, esés esetén ütéscsillapító és még a hideg ellen is szigetel. Elegáns fejvédelem - edzésekhez és versenyekhez. Az új R-FAS (Ring Fast Adapting System) a beépített acélgyűrűvel még nagyobb stabilitást biztosít.

A TECHNOLÓGIÁK

Érezze jól magát [IAS 3D]
Minden fejnek megvan a maga egyedi formája, így ahhoz, hogy egy sisak tökéletesen illeszkedjen, nemcsak szélességében, hanem magasságában is állíthatónak kell lennie. A sisak pillanatok alatt milliméteres pontossággal a fejhez állítható.

Egy gombnyomás [monomatic]
Többfokozatú és anatómiailag kialakított: az uvex Monomatic komfortrögzítő egyetlen kézzel, egy gombnyomással nyitható és zárható. Az állszíj mindig tökéletesen illeszkedik.

Egyszerű és praktikus [FAS]
A Fast-Adapting-System egyszerűen és fokozatmentesen, pontosan saját fejformájához állítható. A sisak minden helyzetben szilárdan a fejen, a pánt pedig optimális helyzetben marad.

A maximális biztonság és kényelem érdekében [hardshell technology]
A sisak külső héjból és az EPS belső héjból áll. Rendkívül hatékony biztonsági kombináció: kívül ütésálló, belül ütéselnyelő és hidegszigetelő.

Kinek?: Nők
uvex
Uvex kobak - Mérettáblázat
uvex lovaglókobak beállítása

Vásárlói vélemény magyar nyelven: uvex "suxxeed glamour blue" kobak

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik ""suxxeed glamour blue" kobak" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder