DERBY Speciális takarmányok

A DERBY® márkanév a lótakarmányozás terén való hozzáértést és a lelkesedést jelenti, valamint a célt, hogy a lovak világát jobbá tegyük.

Vállalatunk fő célja az Ön lovának teljesítményhez kötött és egészséges táplálkozása. A DERBY® több, mint 40 éve foglalkozik a lovak táplálkozását érintő napi kihívásaival. Filozófiánk az évek során nem változott: a legjobb minőségű lótakarmányokat állítjuk elő, több évtizedes tapasztalat és tudományos intézményekkel, kutatóintézetekkel és egyetemekkel való szoros együttműködés alapján. Termékeink természetesen a nemzetközi irányelvek szerint tanúsítottak és a legszigorúbb minőségellenőrzéseknek vetik alá.

A németországi lovas kultúra jelentősen megváltozott az évek során. A melegvérű tenyésztés és a klasszikus lovassport mellett ma már számos olyan fajta, lovaglási stílus és igény létezik, amelyek valószínűleg egyedülállóak ebben a formában világszerte. Ez mindig is arra sarkallt bennünket, hogy megtaláljuk a helyes választ, még a nehéz kérdésekre és problémákra is – és sikerünk bizonyítja, hogy jól végezzük munkánkat.

Ügyfeleink számíthatnak munkatársaink hozzáértő tanácsaira. A DERBY® lótakarmányt a nagy tenyésztő és sportvállalatok takarmány-koncepcióként használják évek óta. Az olimpikonok is bíznak a DERBY® termékekben.

Minőségünk az Ön szenvedélyének - DERBY

Vásárlás kategóriák szerint

DERBY: 68 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák