Új ügyfél vagyok

Hol tudok ügyfélként bejelentkezni?

Itt bármikor megnyithatja saját Ügyfélfiókját.

Megadhat saját jelszót vagy rendszerünk automatikusan generál egyet Önnek.

Ezután Ön egy megerősítő e-mailt fog kapni. Abban az esetben, ha nem kapta meg az e-mailt tőlünk, nézze meg a Spam mappában vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérjük, figyeljen oda, hogy helyesen adja meg e-mail címét!

Milyen előnyei vannak az ügyfélfióknak?

A/az EquusVitalis ügyfélfiók előnyei:

  • Rendelések online nyomonkövetése
  • Korábbi rendelések áttekintése
  • Kívánságlista létrehozása és kezelése
  • Címjegyzék kezelése

Mi a vendég bejelentkezés?

Önnek lehetősége van vendégként is rendelést leadni. Ebben az esetben azonban mindig újból meg kell adnia adatait, mivel így nem tárolódnak. Vendégként nem tud hírlevelünkre feliratkozni és nem élvezheti az ügyfélfiók előnyeit.

Tehát pl. nem látja az információkat nyitott rendeléséről. A nyomkövetési kódot, megrendelése után, e-mailben fogja megkapni.

Ha már egyszer vendégként vásárolt üzletünkben, de szeretne egy saját ügyfélfiókot nyitni, egyszerűen jelentkezzen be Új ügyfélként vagy írjon nekünk e-mailt. Mi vendégfiókját ügyfélfiókká alakítjuk.

Figyeljen oda, hogy vendégként e-mail címét helyesen adja meg. Ellenkező esetben nem tudunk további információkat küldeni csomagjával kapcsolatban.

Mi a közösségi médián keresztül való bejelentkezés?

Ön Facebook vagy Google + fiókját egyszerűen összekapcsolhatja ügyfélfiókjával. Ez vagy úgy működik, hogy először bejelentkezik és fiókját azután kapcsolja össze, vagy újra létrehoz ezekben egy ügyfélfiókot.

Ezután Facebook vagy Google + fiókjával egyszerűen bejelentkezhet, jelszó megadása nélkül.

Cégként is be lehet jelentkezni?

Ön cégként is bejelentkezhet, amelynek esetében meg kell adni a közösségi adószámot. Az Ausztrián kívül található cégek esetében csak a nemzetközileg regisztrált közösségi adószámot tudjuk elfogadni. Rendszerünk az Európai Unió irányelvei szerint ellenőrzi a közösségi adószámot.

A közösségi adószámmal rendelkező cégek nem fizetnek adót. Amennyiben a közösségi adószám nem kerül elfogadásra, abban az esetben is vásárolhat tőlünk, azonban az adót csak az év végén az Ön országában tudja bevallani. Tehát ezután kapja csak vissza az adót.

Adószáma megadásával nem változik a végső ár. Ez csak egy kiegészító információként fog a számlán megjelenni.

Viszonteladóként olcsóbban vásárolhatok?

Sajnos ez nem lehetséges. Termékeinket végső felhasználóknak kínáljuk, így külön viszonteladói árlistával nem rendelkezünk.